Επαφές

Διαβάστε πριν επικοινωνήσετε μαζί μας Συχνές Ερωτήσεις. Είναι πιθανό η ερώτησή σας να έχει ήδη απαντηθεί. Εάν δεν βρείτε την απάντησή σας, γράψτε μας χρησιμοποιώντας τις φόρμες επικοινωνίας. Παρακάτω παρέχονται σύνδεσμοι προς φόρμες επικοινωνίας για κάθε τύπο έρευνας. Συνήθως πρέπει να προετοιμαστούμε για τις περισσότερες ερωτήσεις σας τουλάχιστον για λίγο για να σας απαντήσουμε σωστά. Επομένως, είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας πριν από την τηλεφωνική κλήση. Προσπαθούμε πάντα να απαντάμε στις ερωτήσεις σας το συντομότερο δυνατό, αλλά να είστε υπομονετικοί εάν δεν λάβετε απάντηση αμέσως. Συχνά απαντάμε σε δεκάδες ερωτήσεις χρηστών σε πολλές γλώσσες και χώρες. Εάν είναι δυνατόν, επικοινωνήστε στα Αγγλικά, Τσέχικα, Πολωνικά ή Σλοβακικά. Πρέπει να μεταφράσουμε άλλες γλώσσες και μερικές φορές δεν καταλαβαίνουμε ακριβώς τι ρωτάτε. Επομένως, κάντε ερωτήσεις απλά και ξεκάθαρα. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Παραγγελίες

Χρειάζεται να ρωτήσετε για την παραγγελία σας; Θέλετε να προσθέσετε σημαντικές πληροφορίες στην παραγγελία σας; Χρειάζεται να προσθέσετε περισσότερα προϊόντα στην παραγγελία σας; Γράψτε μας το συντομότερο δυνατό για να τα καταφέρουμε έγκαιρα.
Ζητήστε παραγγελία
+420 605 458 363
Τηλεφωνικά ΔΕΥ-ΠΑΡ. από τις 9:00 έως τις 16:00 (μόνο Τσέχικα, Σλοβακικά, Πολωνικά, Αγγλικά)

Παράπονα, ανταλλαγή

Δεν επιλέξατε το σωστό μέγεθος, πρέπει να αλλάξετε τα προϊόντα με άλλο μέγεθος; Υπάρχει πρόβλημα με τα εμπορεύματα και πρέπει να παραπονεθείτε για αυτά;
Ζητήστε ανταλλαγή αγαθών
Ζητήστε παράπονα για τα αγαθά
+420 605 458 363
Τηλεφωνικά ΔΕΥ-ΠΑΡ. από τις 9:00 έως τις 16:00 (μόνο Τσέχικα, Σλοβακικά, Πολωνικά, Αγγλικά)

Πρόγραμμα συνεργατών, χονδρική, μάρκετινγκ

Ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα συνεργατών μας; Έχετε έναν ιστότοπο και θέλετε να κερδίσετε χρήματα πουλώντας τα προϊόντα μας; Είστε διανομέας ή κατασκευαστής προϊόντων που θα μπορούσαν να πωληθούν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και θα θέλατε να μας τα προσφέρετε; Έχετε κάποια ενδιαφέρουσα προσφορά για εμάς σχετικά με το μάρκετινγκ και την προώθηση προϊόντων; Γράψτε μας.
Ρωτήστε για ένα πρόγραμμα παρτέρ
Ρωτήστε για επιχειρηματική συνεργασία
Προσφορά μάρκετινγκ, διαφημιστική συνεργασία

Αναφορά σφαλμάτων ηλεκτρονικού καταστήματος, τεχνολογία

Υπάρχει κάποιο λάθος στο e-shop; Δεν λειτούργησε κάτι ή το σύστημα απάντησε λάθος; Έχετε κάποια συμβουλή για να βελτιωθούμε; Γράψτε μας και βοηθήστε μας να βελτιώσουμε τη λειτουργικότητα του καταστήματος.
Αναφέρετε ένα σφάλμα
Προτείνετε Ιδέα

Επιστρεφόμενα εμπορεύματα

Δεν είστε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα που παραδίδονται; Εάν είστε τελικός καταναλωτής, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα αγορασμένα αγαθά χωρίς αιτιολογία σύμφωνα με την § 1829 του Αστικού Κώδικα (Συλλογή Νόμου 89/2012), εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του εμπορεύματα. Έχετε επίσης το δικαίωμα να κάνετε μια παραγγελία μέσω Διαδικτύου με μια προσωπική συλλογή σε ένα από τα καταστήματά μας.
Προϋποθέσεις επιστροφής εμπορευμάτων
Ζητήστε επιστροφή

Διεύθυνση επιστροφής
Συσκευάστε τα εμπορεύματα έτσι ώστε να μην καταστραφούν κατά τη μεταφορά. Στείλτε τα επιστρεφόμενα αγαθά στην παρακάτω διεύθυνση και επισυνάψτε το τιμολόγιο και την υπαναχώρηση από τη σύμβαση.

Ing. Roman Škorňák - ATAKT
K Nadjezdu 2/997
720 00 Ostrava-Hrabová
Czech Republic


PayPal και επιστροφή εξόδων επιστροφής
Εάν πληρώσατε για την παραγγελία μέσω PayPal και έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία / Δωρεάν επιστροφή /, τότε η PayPal μπορεί να σας επιστρέψει τα ταχυδρομικά έξοδα κατά την επιστροφή των αγαθών. Πληροφορίες για αυτήν την υπηρεσία μπορείτε να βρείτε εδώ:
Επιστροφή χρημάτων για ταχυδρομικά τέλη κατά την επιστροφή των εμπορευμάτων

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν υπηρεσία επιστροφής, πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη αυτήν την υπηρεσία στον λογαριασμό σας στο PayPal πριν την παραγγελία. Ελέγξτε το PayPal για να δείτε εάν αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στη χώρα σας. Αν ναι, ενεργοποιήστε το. WWW.ATAKT.GR δεν δικαιούται επιστροφή των εξόδων επιστροφής, είτε ο πελάτης είναι εγγεγραμμένος στην υπηρεσία είτε όχι.

Χειριστής

Ing. Roman Škorňák - ATAKT
K Nadjezdu 2/997
720 00 Ostrava-Hrabová
Czech Republic

IČ: 65475054
DIČ: CZ7106165550


Τραπεζικός λογαριασμός - για πληρωμές στο εξωτερικό με τραπεζικό έμβασμα
IBAN: CZ59 2010 0000 0024 0011 4065
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Ο τραπεζικός λογαριασμός τηρείται στο όνομα: Ing. Roman Škorňák

Τραπεζικός λογαριασμός - Τσεχία
Αριθμός λογαριασμού: 2400114065 / 2010

Πληροφορίες Πληρωμής
Ποτέ μην στέλνετε χρήματα μέχρι να σας ζητηθεί να το κάνετε μέσω email. Οδηγίες πληρωμής: το ακριβές ποσό συμπεριλαμβανομένου του νομίσματος και του συμβόλου της μεταβλητής πληρωμής θα αποστέλλεται πάντα στο e-mail σας ξεχωριστά. Θα σας στείλουμε μια παραγγελία για πληρωμή όταν έχουμε 100% επιβεβαιώσει ότι τα αγαθά είναι έτοιμα για αποστολή. Αυτό θα αποτρέψει τις περιττές επιστροφές χρημάτων σε περίπτωση ημιτελούς παραγγελίας, η οποία μπορεί να προκύψει από την πώληση αγαθών σε καταστήματα από τούβλα και κονίαμα, τη λανθασμένη δήλωση διαθεσιμότητας αποθεμάτων και άλλα απροσδόκητα γεγονότα. Τα αποθέματα των υποκαταστημάτων και της κεντρικής αποθήκης συγχρονίζονται μία φορά την ημέρα τη νύχτα. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Είδος εταιρείας / μορφή επιχείρησης

Μορφή επιχείρησης: Αυτοαπασχολούμενος (αυτοαπασχολούμενος)
Επωνυμία Επιχείρησης: Ing. Roman Škorňák

Εγγεγραμμένος στο εμπορικό μητρώο της πόλης της Οστράβα

Επίλυση διαφορών / παραπόνων
Σε περίπτωση προβλημάτων ή παραπόνων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική πλατφόρμα επίλυσης διαφορών, η οποία έχει δημιουργηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση: ec.europa.eu/consumers/odr/.
Πλατφόρμα μεταφρασμένη σε ελληνικά.

Δυστυχώς, δεν είμαστε υποχρεωμένοι και δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στην επίλυση διαφορών με εναλλακτικό (εξώδικο) τρόπο.